Соус зі слив до м’яса

Соус зі слив до м'яса
Соус зі слив до м’яса

Якщо ви – любитель гостро-пряних соусів, таких як ткемалі, цей рецепт для вас. Сливовий соус готується з міцних і трохи незрілих плодів. Така приправа до м’яса має кисло-гостро-солодкий смак з фруктовим ароматом. Ще один істотний плюс на користь того, щоб приготувати за цим рецептом – тривалий термін зберігання.

  • 2 кг слив,
  • 2-3 шт. часнику,
  • 2-3 перчика чилі,
  • 20 г каррі,
  • 1 ст. л. солі,
  • 8 ст. л. цукру,
  • 0,5 ч. л. кориці,
  • 2-3 ч. л. чорного меленого перцю.

Сливи помийте і вийміть з них кісточки. Часник почистіть. У перців видаліть плодоніжки і насіння. Пропустіть сливи, часник і перець через м’ясорубку. Додайте до них сіль, цукор і спеції. Поставте масу на вогонь, доведіть до кипіння і варіть після цього 30 хвилин. Розкладіть у стерильні банки і закрийте кришками. Зберігайте в прохолодному місці

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *