Спагеті під соусом

Спагеті під соусом
Спагеті під соусом
  • Спагеті – 400 г,
  • баклажан – 1 шт.,
  • солодкий перець – 1 шт.,
  • помідори – 4 шт.,
  • сир – 50 г, олія,
  • сіль,
  • базилік (свіжий або сушений).

Спагеті поставити варитися. У цей час солодкий перець порізати брусочками, баклажани очистити і порізати кубиками, помідори обдати окропом, очистити і порізати кубиками. У сковороді розігріти олію, обсмажити перець. Додати баклажани і смажити до зарум’янювання. Перекласти у сковороду помідори і тушкувати, поки всі овочі не стануть м’якими. У кінці приготування додати сушений базилік на кінчику ножа чи пару листочків свіжого, посолити. На тарілку викласти спагеті, полити соусом і посипати тертим сиром.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

1 коментар до “Спагеті під соусом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *