Спагеті з м’ясом

Спагеті з м'ясом
Спагеті з м’ясом

«Уют» №13-2019

Чи можна влаштувати собі вечір італійської кухні вдома, без зайвих витрат і втраченого часу? Можна! Для цього використовуйте рецепт спагеті з м’ясом і грибами у вершковому соусі. Готується швидко і складається зі звичайних інгредієнтів.

  • Яловичина – 500 г,
  • печериці – 500 г,
  • спагеті – 250 г,
  • вершки – 350 мл,
  • пармезан – 100 г,
  • сіль,
  • перець,
  • олія.

М’ясо наріжте тонкими довгастими шматочками й обсмажте його в сковороді на олії до повної готовності. Печериці наріжте й обсмажте в окремій сковороді, поки вся рідина з них не випарується. Додайте до грибів вершки, натертий на дрібній тертці сир і готуйте, постійно помішуючи, до загусання.

Печериці з вершками змішайте з м’ясом і тушкуйте під закритою кришкою близько 10 хв. Якщо вершки почнуть випаровуватися, додайте трохи кип’яченої води.

Спагеті відваріть до готовності, відкиньте на друшляк, а потім змішайте з м’ясом і грибами або викладіть на тарілку окремо, як соус. Перед подачею на стіл спагеті можна присипати пармезаном або дрібно нарізаною зеленню.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *