Спагеті з м’ясом

«Уют» №13-2019
Чи можна влаштувати собі вечір італійської кухні вдома, без зайвих витрат і втраченого часу? Можна! Для цього використовуйте рецепт спагеті з м’ясом і грибами у вершковому соусі. Готується швидко і складається зі звичайних інгредієнтів.
- Яловичина – 500 г,
- печериці – 500 г,
- спагеті – 250 г,
- вершки – 350 мл,
- пармезан – 100 г,
- сіль,
- перець,
- олія.
М’ясо наріжте тонкими довгастими шматочками й обсмажте його в сковороді на олії до повної готовності. Печериці наріжте й обсмажте в окремій сковороді, поки вся рідина з них не випарується. Додайте до грибів вершки, натертий на дрібній тертці сир і готуйте, постійно помішуючи, до загусання.
Печериці з вершками змішайте з м’ясом і тушкуйте під закритою кришкою близько 10 хв. Якщо вершки почнуть випаровуватися, додайте трохи кип’яченої води.
Спагеті відваріть до готовності, відкиньте на друшляк, а потім змішайте з м’ясом і грибами або викладіть на тарілку окремо, як соус. Перед подачею на стіл спагеті можна присипати пармезаном або дрібно нарізаною зеленню.