Спагеті у винному соусі
Якщо хочете приємно здивувати своїх гостей, рецепт спагеті у винному соусі вам точно стане в нагоді.
Терпкість сухого червоного вина, яким просякнуті макарони, прекрасно доповнюється смаком червоного перцю і подрібненого часнику. Поєднання інгредієнтів дарує приголомшливий смак. Готується така паста дуже швидко. Найскладнішим, мабуть, буде відварити макарони.
Склад:
- Спагеті – 900 г,
- червоне вино – 1 л,
- вершкове масло – 100 г,
- оливкова олія – 4 ст. л.,
- часник – 4 зуб.,
- червоний перець – 1 ч. л.,
- пармезан,
- сіль.
Приготування:
Розігрійте оливкову олію в каструлі, додайте натертий на дрібній тертці часник, червоний перець і вершкове масло. Готуйте, поки масло не розчиниться.
Тепер додайте червоне вино, перемішайте і варіть 25 хв.
Тим часом окремо доведіть воду в каструлі до кипіння, посоліть її і вкиньте туди спагеті. Варіть до готовності.
Тепер злийте воду і щипцями перекладіть спагеті з каструлі у винну суміш. Варіть, поки макарони не матимуть бордовий колір.
Перед подачею прикрасьте спагеті тертим пармезаном.
Читайте також: Спагеті під соусом
«УЮТ» №19-07.05.2020