Спагеті у винному соусі

Якщо хочете приємно здивувати своїх гостей, рецепт спагеті у винному соусі вам точно стане в нагоді.

Спагеті у винному соусі

Терпкість сухого червоного вина, яким просякнуті макарони, прекрасно доповнюється смаком червоного перцю і подрібненого часнику. Поєднання інгредієнтів дарує приголомшливий смак. Готується така паста дуже швидко. Найскладнішим, мабуть, буде відварити макарони.

Склад:

  • Спагеті – 900 г,
  • червоне вино – 1 л,
  • вершкове масло – 100 г,
  • оливкова олія – 4 ст. л.,
  • часник – 4 зуб.,
  • червоний перець – 1 ч. л.,
  • пармезан,
  • сіль.

Приготування:

Розігрійте оливкову олію в каструлі, додайте натертий на дрібній тертці часник, червоний перець і вершкове масло. Готуйте, поки масло не розчиниться.

Тепер додайте червоне вино, перемішайте і варіть 25 хв.

Тим часом окремо доведіть воду в каструлі до кипіння, посоліть її і вкиньте туди спагеті. Варіть до готовності.

Тепер злийте воду і щипцями перекладіть спагеті з каструлі у винну суміш. Варіть, поки макарони не матимуть бордовий колір.

Перед подачею прикрасьте спагеті тертим пармезаном.

Читайте також: Спагеті під соусом

 «УЮТ» №19-07.05.2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *