Стейк із яловичини

Стейк із яловичини
Стейк із яловичини
  • Яловичина – 700 г,
  • оливкова олія – 2 ст. л.,
  • вершкове масло – 70 г,
  • гірчиця – 1 ч. л.,
  • часник – зубок,
  • cіль,
  • перець.

Посоліть і поперчіть м’ясо. Змастіть його оливковою олією.

Викладіть стейк на чавунну сковороду. Обсмажте з кожної сторони по 30 сек. на великому вогні, щоб «запечатати» сік. Потім просто обсмажуйте на середньому вогні по 4 хв. Додайте у сковороду гілочки чебрецю й розмарину. Вимкніть вогонь. Накрийте м’ясо в сковороді кришкою. Залиште на 10 хв.

Змішайте розм’якшене вершкове масло з сіллю, пропущеним через прес часником і гірчицею. Змастіть соусом м’ясо і подавайте. Можна нарізати його шматочками.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *