Стейки зі свинини з сиром та помідорами
Думаєте, що приготувати до вечері, щоб усім сподобалося і було ситно та смачно? Поєднання м’яса, помідорів та сиру – класичне тріо. Для стейків візьміть свинячу вирізку із прошарками жиру.

Склад:
- Свинина – 400 г,
- помідори – 2 шт.,
- твердий сир – 70 г,
- майонез – 2 ст. л.,
- олія – 10 г,
- сіль,
- спеції.
Приготування
Для стейків підійде вирізка, окіст або свинячий карбонат. М’ясо наріжте на порційні шматочки, завтовшки 1,5-2 см. Накрийте його харчовою плівкою і відбийте трохи кухонним молоточком.
Для запікання підійде будь-яка жароміцна форма. Змастіть форму олією і викладіть підготовлене м’ясо. Змастіть майонезом м’ясо. Замість майонезу можна взяти сметану. Посипте до смаку трохи солі та спеції.
Помідори наріжте кружечками. Розкладіть помідори по м’ясу. Сир натріть на тертці і посипте ним кожен шматок м’яса поверх помідорів.
Поставте форму в духовку, розігріту до 180 °С, на 30-35 хв.
«Уют» №11-16.03.2023