Стромболі з куркою

Стромболі з куркою

Стромболі! Абсолютно особливий вид закритої піци. Такий спосіб приготування піци дозволяє зберегти ще більше соку й аромату всередині.

Склад:

  • Листкове бездріжджове тісто – 500 г,
  • куряче філе – 1 шт.,
  • томатний соус – 2 ст. л.,
  • твердий сир – 100 г,
  • моцарела – 100-150 г.

Приготування:

Відваріть куряче філе. Упродовж цього терміну присипте робочу поверхню борошном і трохи розкатайте тісто. Натріть твердий сир, курку порвіть на невеликі шматочки і змішайте все з томатним соусом. Начинка готова.

Викладіть начинку на тісто у вигляді прямокутника, залишаючи з боків по 5 см. Поверх курки з сиром викладіть моцарелу і свіжий базилік.

Розріжте тісто по краях на смужки і загорніть колоском. Змастіть тісто жовтком, присипте кунжутом і випікайте в розігрітій до 180 ºС духовці 40 хв.

«УЮТ» №14-02.04.2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *