Французький вінегрет зі смачною заправкою

Французький вінегрет отримав свою назву завдяки французькій заправці від якої вінегрет виходить, ще смачнішим та з вишуканим смаком.

Французький вінегрет зі смачною заправкою

Склад:

  • Морква – 200 г,
  • буряк – 300 г,
  • картопля – 200 г,
  • мариновані огірки – 200 г,
  • родзинки – 50 г,
  • консервований горошок – 100 г,
  • цибуля – 200 г,
  • лимон,
  • овочевий бульйон – 2 скл.,
  • олія – 100 мл,
  • червоне вино – 100 мл,
  • лимонний сік – 1 ст. л.,
  • діжонська гірчиця – 1 ст. л.,
  • оцет – 2 ст. л.,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Відваріть буряк, моркву та картоплю. Очистіть, наріжте кубиками. До готових овочів додайте заздалегідь замочені родзинки, нарізані огірки, цибулю, яку збризкайте лимоном, і горошок.

Щоб приготувати заправку, змішайте бульйон, олію, вино, гірчицю, оцет 3 % і лимонний сік. Посоліть і поперчіть до смаку. Доведіть до кипіння приготовлену суміш, залийте інгредієнти для вінегрету та накрийте тару мискою на 30 хв.

«Уют» №44-03.11.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *