Ніжні тістечка з яблуками
Ніжні тістечка з яблуками особливо сподобаються любителям яблук. Смачне тісто у поєднанні з кисло-солодкими яблуками сподобаються всім від дорослих до дітей.

Склад:
- Вершкове масло – 100 г,
- сметана – 100 г,
- борошно – 230 г,
- розпушувач – 1 ч. л.
- цукор – 100 г,
- сіль – 0,3 ч. л.
- яблуко – 6 шт.
- яйце – 1 шт.
Приготування
Розтоплене вершкове масло змішайте зі сметаною, 50 г цукру і сіллю.
Просійте борошно та розпушувач, замішайте еластичне та м’яке тісто. Заберіть його в холодильник на 1 год.
Яблука розріжте навпіл і видаліть серцевину.
Розділіть тісто на 12 частин. Кожну розкотіть у коло. У центр покладіть половину яблука і зберіть тісто в мішечок, защипуючи краї. Обмакніть кожну булочку спершу у збитому яйці, а потім у цукрі.
Викладіть їх на застелений пергаментом лист. Випікайте 35-40 хв. за 200 °С.
Ці тістечка з пісочного тіста можна приготувати і з іншою начинкою.
«УЮТ» №42-20.10.2022