Ніжні тістечка з яблуками

Ніжні тістечка з яблуками особливо сподобаються любителям яблук. Смачне тісто у поєднанні з кисло-солодкими яблуками сподобаються всім від дорослих до дітей.

Ніжні тістечка з яблуками

Склад:

  • Вершкове масло – 100 г,
  • сметана – 100 г,
  • борошно – 230 г,
  • розпушувач – 1 ч. л.
  • цукор – 100 г,
  • сіль – 0,3 ч. л.
  • яблуко – 6 шт.
  • яйце – 1 шт.

Приготування

Розтоплене вершкове масло змішайте зі сметаною, 50 г цукру і сіллю.

Просійте борошно та розпушувач, замішайте еластичне та м’яке тісто. Заберіть його в холодильник на 1 год.

Яблука розріжте навпіл і видаліть серцевину.

Розділіть тісто на 12 частин. Кожну розкотіть у коло. У центр покладіть половину яблука і зберіть тісто в мішечок, защипуючи краї. Обмакніть кожну булочку спершу у збитому яйці, а потім у цукрі.

Викладіть їх на застелений пергаментом лист. Випікайте 35-40 хв. за 200 °С.

Ці тістечка з пісочного тіста можна приготувати і з іншою начинкою.

«УЮТ» №42-20.10.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *