Стручкова квасоля по-грузинськи

Стручкова квасоля по-грузинськи
Стручкова квасоля по-грузинськи

Подати стручкову квасолю по-грузинськи можна до вечері, а якщо виключити з інгредієнтів часник, то вийде пристойний сніданок

  • 300 г стручкової квасолі,
  • 1 цибулина,
  • 3 зубки часнику,
  • 2-3 помідори,
  • 2 яйця,
  • 3 волоські горіхи,
  • кінза,
  • петрушка – за смаком.

Стручки квасолі розріжте на частини і відваріть, потім відкиньте на друшляк, зберігючи воду, в якій квасоля варилася, і дайте воді стекти. Помідори обшпарте, зніміть шкірку і наріжте кубиками. Цибулю наріжте півкільцями і обсмажте до золотистого кольору. Додайте в сковороду помідори, обсмажте протягом 1-2 хв. Викладіть у сковороду квасолю, влийте 0,5 ст. води, в якій вона варилася. Через 5 хв. додайте пропущений через прес часник, подрібнені волоські горіхи, дрібно нарізану зелень, сіль і перець. Яйця збийте, вилийте в сковороду і розмішайте. Томіть під кришкою до готовності яєць. Візьміть широку плоску тарілку, накрийте нею квасолю і переверніть сковороду. У вас вийде ефектний гарнір, який слід розрізати на сектори і подавати.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *