Суп із цвітної капусти й кабачків

Суп із капусти й кабачків

Їсти суп не дуже люблять. Чомусь багатьом здається, що це несмачна їжа, яку треба вживати тільки для того, щоб нормально працював шлунково-кишковий тракт. Але ж супи бувають набагато смачнішими, чим заморські вишукані страви!

  • Кабачок,
  • цвітна капуста – 0,5 шт.,
  • морква – 3 шт.,
  • цибулина,
  • картопля – 2 шт.,
  • вершки – 200 мл,
  • твердий сир – 70 г,
  • сіль,
  • чорний мелений перець,
  • олія,
  • зелень за смаком.

Цибулину, моркву й м’якоть кабачка наріжте невеликими шматочками. Капусту розділіть на суцвіття, картоплю наріжте кубиками. Обсмажте трохи цибулі з морквою на олії, додайте кабачок і смажте ще 34 хв.

Перекладіть овочі в каструлю, додайте картоплю, залийте водою (вона повинна покрити овочі на 11,5 см). Доведіть до кипіння й варіть на слабкому вогні до повної готовності картоплі. Додайте капусту з зеленню й варіть ще 57 хв. Улийте вершки (10 %), додайте натертий сир, доведіть до кипіння і зніміть із вогню.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *