Суп із куркою і вермішеллю
Яєчний суп із куркою і вермішеллю на обід – відмінна можливість смачно і ситно поїсти, але не перевантажити організм.

Склад:
- Картопля – 700 г,
- яйця – 2 шт.,
- курячий окіст – 1 шт.,
- морквина,
- цибулина,
- вермішель – 100 г,
- вода – 3 л,
- лавровий лист – 2 шт.,
- сіль,
- перець,
- олія.
Приготування
Курячий окіст покладіть у холодну підсолену воду і поставте варитися.
Тим часом натріть моркву на великій тертці. Цибулю і картоплю наріжте невеликими кубиками. Розбийте яйця, злегка поперчіть і перемішайте.
Розігрійте на сковороді олію й обсмажте цибулю з морквою.
Коли курячий окіст буде готовий, дістаньте його з бульйону. Відокремте м’ясо від кістки і наріжте його невеликими шматочками.
У бульйон відправте картоплю, м’ясо та вермішель. Коли рідина закипить, додайте в суп засмажку. Посоліть за смаком. Постійно помішуючи, акуратно влийте в суп курячі яйця.
Коли картопля буде готова, додайте лавровий лист і зніміть каструлю з вогню.
«Уют» №44-28.10.2021