Суп із куркою і вермішеллю

Яєчний суп із куркою і вермішеллю на обід – відмінна можливість смачно і ситно поїсти, але не перевантажити організм.

Яєчний суп із куркою і вермішеллю

Склад:

  • Картопля – 700 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • курячий окіст – 1 шт.,
  • морквина,
  • цибулина,
  • вермішель – 100 г,
  • вода – 3 л,
  • лавровий лист – 2 шт.,
  • сіль,
  • перець,
  • олія.

Приготування

Курячий окіст покладіть у холодну підсолену воду і поставте варитися.

Тим часом натріть моркву на великій тертці. Цибулю і картоплю наріжте невеликими кубиками. Розбийте яйця, злегка поперчіть і перемішайте.

Розігрійте на сковороді олію й обсмажте цибулю з морквою.

Коли курячий окіст буде готовий, дістаньте його з бульйону. Відокремте м’ясо від кістки і наріжте його невеликими шматочками.

У бульйон відправте картоплю, м’ясо та вермішель. Коли рідина закипить, додайте в суп засмажку. Посоліть за смаком. Постійно помішуючи, акуратно влийте в суп курячі яйця.

Коли картопля буде готова, додайте лавровий лист і зніміть каструлю з вогню.

  «Уют» №44-28.10.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *