Суп із курячих сердець із грибами

Суп із курячих сердець із грибами
Суп із курячих сердець із грибами
  • 1,5 л води,
  • 300 г курячих сердець,
  • 100 г грибів,
  • 2 картоплини,
  • 2 стебла зеленої цибулі,
  • 100 мл білого напівсолодкого вина,
  • 20 мл олії,
  • 6 горошин запашного перцю,
  • 2 бутони гвоздики,
  • перець,
  • сіль.

Сердечка нарізати на четвертинки, картоплю та гриби – шматочками. Зелену цибулю подрібнити. У каструлю налити трохи олії, поставити її на вогонь (вище середнього), злегка підсмажити сердечка, випарувавши зайву рідину (близько 5 хв.). Потім зменшити вогонь до середнього, додати зелену цибулю і кілька хвилин обсмажувати. Влити 1,5 л окропу, покласти картоплю, варити 5 хв. на середньому вогні. Далі вогонь зменшити, додати гриби, запашний перець, гвоздику, влити вино. Прокип’ятити 5 хв., покласти сіль, перець, зняти з вогню, накрити кришкою і дати настоятися 20 хв.

Катерина Федосіївна, Київська обл.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *