Суп із «лінивими» пельменями

Суп із «лінивими» пельменями
Суп із «лінивими» пельменями

250-300 г м’ясного фаршу, 4 картоплини, по 1 морквині і цибулині, 2 л бульйону, 3-4 ст. л. олії, улюблена суміш трав, 1,5 скл. борошна, 1 яйце, 100 мл води.

Замісити туге тісто, загорнути його у плівку і покласти на 30 хв. у холодильник. Потім розкатати його на тоненький пласт, рівномірно змастити фаршем і згорнути рулетом. Порізати рулет на кружечки і покласти у морозилку. Картоплю порізати на невеликі кубики й опустити у киплячий бульйон. Посічену цибулю та порізану соломкою моркву обсмажити на олії, викласти у суп і варити до готовності картоплі. Потім вкинути у суп пельмені, суміш трав, посолити і варити до готовності пельменів. На тарілках суп посипати подрібненою зеленню петрушки.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *