Суп по-аргентинськи

Суп по-аргентинськи
Суп по-аргентинськи
  •  Курячий суповий набір – 500 г,
  • вермішель – 100 г,
  • цибуля – 2 шт.,
  • морква – 1 шт.,
  • помідори – 1 кг,
  • корінь петрушки – 50 г,
  • сир – 100 г,
  • олія,
  • сіль,
  • перець,
  • лавровий лист.

Суповий набір залити водою, посолити і поставити на вогонь. Після закипання зняти піну, додати очищені цибулину і моркву, лавровий лист. Зварити бульйон і процідити його. Окремо поставити варитися вермішель. Частину, що залишилася, цибулини і корінь петрушки очистити і дрібно порізати. Помідори обдати окропом, зняти шкірку і порізати дрібними кубиками. У сковороді розігріти олію, обсмажити цибулю з коренем петрушки, а потім перекласти помідори, довести до кипіння, протушкувати пару хвилин. Додати у масу готову вермішель та спеції за смаком, влити бульйон, довести до кипіння і варити 5 хв. Аргентинський суп зняти з вогню, дати трохи настоятися і подавати, посипавши тертим сиром.

Світлана Мосейчук

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *