Суп по-аргентинськи

- Курячий суповий набір – 500 г,
- вермішель – 100 г,
- цибуля – 2 шт.,
- морква – 1 шт.,
- помідори – 1 кг,
- корінь петрушки – 50 г,
- сир – 100 г,
- олія,
- сіль,
- перець,
- лавровий лист.
Суповий набір залити водою, посолити і поставити на вогонь. Після закипання зняти піну, додати очищені цибулину і моркву, лавровий лист. Зварити бульйон і процідити його. Окремо поставити варитися вермішель. Частину, що залишилася, цибулини і корінь петрушки очистити і дрібно порізати. Помідори обдати окропом, зняти шкірку і порізати дрібними кубиками. У сковороді розігріти олію, обсмажити цибулю з коренем петрушки, а потім перекласти помідори, довести до кипіння, протушкувати пару хвилин. Додати у масу готову вермішель та спеції за смаком, влити бульйон, довести до кипіння і варити 5 хв. Аргентинський суп зняти з вогню, дати трохи настоятися і подавати, посипавши тертим сиром.
Світлана Мосейчук