Суп у горщиках

Хочете приготувати суп як у справжній сільській дров’яній печі: густий, наваристий, з насиченим смаком і багатим ароматом?
Склад:
- Індюшатина – 600 г,
- болгарський перець – 3 шт.,
- печериці – 300 г,
- цибуля – 2 шт.,
- помідори – 5 шт.,
- часник – 7 зубків,
- петрушка – 1 пучок,
- базилік – 1 пучок,
- біле сухе вино – 100 мл,
- томатний соус – 8-10 ст. л.,
- вершки – 5 ст. л.,
- олія – 3 ст. л.,
- овочевий бульйон – 1,2-2 скл.,
- італійські трави – 2 ст. л.,
- консервована квасоля – 300 г,
- чорний мелений перець, сіль.
Приготування:
М’ясо індички наріжте шматочками. Посипте італійськими травами, перемішайте і залиште на 15 хв. Обсмажте шматочки індички, додайте нарізану півкільцями цибулю, перемішайте, смажте на середньому вогні близько 5 хв.
Розкладіть обсмажене з цибулею м’ясо в порційні горщики. Печериці наріжте пластинами, помідори – великими кубиками, стебла селери – шматочками, зелень подрібніть, розкладіть по горщиках. У кожен горщик покладіть зубок часнику і 2 ст. л. консервованої квасолі. Останнім шаром викладіть скибочки болгарського перцю.
Приготуйте томатну заправку. Змішайте томатний соус із вершками, посоліть і поперчіть. Розподіліть суміш по горщиках.
Змішайте бульйон із білим вином і також розлийте по горщиках. Поставьте горщики в холодну духовку, виставте температуру 200 °С і дочекайтеся закипання рідини. Після цього відразу ж знизьте температуру до 160 °С і томіть близько години.