Суп з омлетом

Суп з омлетом

Нам часом важко зрозуміти, як можна обходитися без першої страви на обід. Поповніть свою колекцію незвичайною стравою, до складу якої гармонійно вписався омлет. Так-так, саме цей компонент надає супу свіжого й пікантного смаку.

  • Картопля – 500 г,
  • цибулина,
  • морквина,
  • куряча гомілка – 300 г,
  • олія – 2-3 ст. л.,
  • яйця – 2 шт.,
  • сметана – 1 ст. л.,
  • зелень,
  • лавровий лист,
  • вода – 3 л,
  • чорний мелений перець,
  • сіль.

Гомілку варіть протягом 30-40 хв. Картоплю наріжте соломкою, морквину натріть на крупній тертці, цибулину наріжте кубиками, подрібніть зелень.

Бульйон посоліть і відправте в каструлю картоплю.

Обсмажте цибулю до прозорості, використавши 2 ст. л. олії, потім додайте моркву, обсмажте. Уведіть овочі в каструлю, коли картопля стане мягкою.

Яйця збийте зі сметаною, додайте трохи солі й перцю. На сковороді розігрійте 1-2 ст. л. олії і приготуйте омлет під закритою кришкою на малому вогні. Коли омлет охолоне, наріжте його смужками і додайте в суп. Поперчіть. У кінці приготування додайте зелень і лавровий лист.

 

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest