Суп з омлетом
Нам часом важко зрозуміти, як можна обходитися без першої страви на обід. Поповніть свою колекцію незвичайною стравою, до складу якої гармонійно вписався омлет. Так-так, саме цей компонент надає супу свіжого й пікантного смаку.
- Картопля – 500 г,
- цибулина,
- морквина,
- куряча гомілка – 300 г,
- олія – 2-3 ст. л.,
- яйця – 2 шт.,
- сметана – 1 ст. л.,
- зелень,
- лавровий лист,
- вода – 3 л,
- чорний мелений перець,
- сіль.
Гомілку варіть протягом 30-40 хв. Картоплю наріжте соломкою, морквину натріть на крупній тертці, цибулину наріжте кубиками, подрібніть зелень.
Бульйон посоліть і відправте в каструлю картоплю.
Обсмажте цибулю до прозорості, використавши 2 ст. л. олії, потім додайте моркву, обсмажте. Уведіть овочі в каструлю, коли картопля стане мягкою.
Яйця збийте зі сметаною, додайте трохи солі й перцю. На сковороді розігрійте 1-2 ст. л. олії і приготуйте омлет під закритою кришкою на малому вогні. Коли омлет охолоне, наріжте його смужками і додайте в суп. Поперчіть. У кінці приготування додайте зелень і лавровий лист.