Суп-«затируха»: усім знайома вісточка з дитинства
«УЮТ» № 13-2019
Якщо хочете ненадовго повернутися в дитинство, то потрібно всього лише приготувати всім знайомий суп-«затируху».
- Картопля – 5 шт.,
- морквина,
- цибулина,
- олія,
- борошно –0,5 скл.,
- куряче філе,
- м’ясний бульйон,
- сіль,
- перець.
У каструлю налийте олію й чекайте, поки вона прогріється.
Поріжте цибулю маленькими кубиками. Натріть морквину на крупній тертці. Картоплю наріжте невеликими кубиками. У розігріту олію покладіть цибулю і смажте її до прозорості. Додайте в каструлю до цибулі моркву.
Наріжте м’ясо (можна брати будь-яке) на порційні шматочки і відправте його в каструлю. Обсмажуйте з овочами приблизно 3 хв. Після обсмажування м’яса додайте в каструлю картоплю й смажте ще 3 хв. Залийте все бульйоном: м’ясним або овочевим.
Вогонь максимальний. Чекайте, поки бульйон закипить, закрийте каструлю кришкою і зменшіть вогонь до мінімуму. Варіть 20 хв.