Суп-«затируха»: усім знайома вісточка з дитинства

Суп-«затируха»
Суп-«затируха»: усім знайома вісточка з дитинства

«УЮТ» № 13-2019

Якщо хочете ненадовго повернутися в дитинство, то потрібно всього лише приготувати всім знайомий суп-«затируху».

  • Картопля – 5 шт.,
  • морквина,
  • цибулина,
  • олія,
  • борошно –0,5 скл.,
  • куряче філе,
  • м’ясний бульйон,
  • сіль,
  • перець.

У каструлю налийте олію й чекайте, поки вона прогріється.

Поріжте цибулю маленькими кубиками. Натріть морквину на крупній тертці. Картоплю наріжте невеликими кубиками. У розігріту олію покладіть цибулю і смажте її до прозорості. Додайте в каструлю до цибулі моркву.

Наріжте м’ясо (можна брати будь-яке) на порційні шматочки і відправте його в каструлю. Обсмажуйте з овочами приблизно 3 хв. Після обсмажування м’яса додайте в каструлю картоплю й смажте ще 3 хв. Залийте все бульйоном: м’ясним або овочевим.

Вогонь максимальний. Чекайте, поки бульйон закипить, закрийте каструлю кришкою і зменшіть вогонь до мінімуму. Варіть 20 хв.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *