«Свекольник»

«Свекольник»

  • Буряк – 1 шт.,
  • картопля – 4 шт.,
  • огірок – 2-3 шт.,
  • яйце куряче – 4 шт.,
  • балик – 200-250 г,
  • кефір – 1,5 л,
  • вода мінеральна (столова) – 1,5 л.

Відварити картоплю, буряк, яйця. Почистити овочі.
Мінералку і кефір охолодити. Дуже маленькими кубиками нарізати картоплю (не переварити, тоді будуть маленькі кубики). Яйця нарізати дрібненькими кубиками.
Огірки натерти на крупній тертці.
Нарізати балик локшиною – тоненькими і довгенькими. Буряк нарізати маленькими кубиками. У каструлю з нарізкою виливаємо кефір і добре перемішуємо. Дамо постояти пару хвилинок. Потім розбавити мінералкою.
Зазвичай пропорція 1 х 1. Посолити, добре перемішати. І ще трохи дати постояти.
А тепер розлити по тарілочках і зверху посипати зеленню.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest