Свинина по-панськи

Свинина по-панськи

Чудовий рецепт соковитої та ароматної свинини під «шубкою» із сметанного соусу з горіхами і кислими огірочками.

Свинина – 500 г, солоні огірки – 2 шт., волоські горіхи – 1 скл., часник – 3-4 зубки, сметана – 4-5 ст. л., майонез – 1-2 ст. л., кріп – 0,5 пучка, олія – 1 ст. л., сіль.

Наріжте поздовжніми скибочками свинину. Відбийте м’ясо з обох сторін, натріть сіллю і перцем.

Мілко наріжте кислі огірки і ядра волоських горіхів. Вимийте, обсушіть і подрібніть кріп, часник. На дрібній тертці натріть твердий сир.

Щоб приготувати соус, змішайте сметану з підготовленими огірками, горіхами, кропом і часником. Викладіть м’ясо в змащену олією форму для запікання і присипте тертим сиром. Поверх сиру зробіть майонезну сіточку, щоб страва не підгоріла, і відправте форму в розігріту до 180 °C духовку. Запікайте м’ясо до готовності.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest