Свинина з овочами

Свинина з овочами
Свинина з овочами

 Що ж такого особливого в цьому рецепті? По-перше, це безпрограшний варіант для вечері, як сімейної, так і романтичної. По-друге, тут немає хитромудрих процесів і ви нічого не зіпсуєте. По-третє, це смачно.

  • 300 г свинини,
  • 5-6 помідорів черрі,
  • 1 болгарський перець,
  • 1 корінь селери,
  • 1 ч. л. лимонного соку,
  • 1 ст. л. сонішникової олії,
  • приправа для м’яса,
  • сіль,
  • чорний мелений перець – за смаком.

М’ясо нарізати довгастими шматочками. Замаринувати в олії, солі, перці і спеціях. Залишити на 60 хв. Увімкнути мультиварку, виставити режим «Жарка» і обсмажувати м’ясо протягом 15 хв., періодично перевертаючи шматочки лопаткою. Нарізати селеру і помідори черрі. Додати овочі до м’яса в мультиварку на 7-10 хв. Коли страва готова, полити лимонним соком і подавати.

Якщо у вас немає мультиварки, не варто робити з цього проблему: візьміть невеликий казан або будь-яку каструлю з товстим дном і сміливо готуйте. Якщо хочеться зробити просте блюдо більш пікантним і святковим, обов’язково подайте його з соусом. Таке м’ясо не потребує гарніру.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *