Свиняча рулька в гірчиці

Запекти свинину може кожен, але зробити з неї щось шедевральне – одиниці. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати шикарну свинячу рульку в гірчиці.
- Свиняча гомілка – 1-1,5 кг,
- гірчиця – 400 г,
- сіль,
- перець,
- розмарин,
- майоран,
- кмин,
- мускатний горіх,
- коріандр,
- перець чилі,
- часник.
Приготуйте маринад. Змішайте гірчицю зі спеціями й травами. Наріжте очищені зубки часнику середніми шматочками. Невеликі часточки можна залишити цілими.
Зробіть на рульці надрізи й нашпигуйте часником. Далі обробіть гомілку маринадом і покладіть у рукав для запікання. Поставте свинину в холод на добу. Чим довше, тим м’якше буде мясо.
Зав’яжіть рукав із промаринованою рулькою й помістіть на деко. Розігрійте духовку до 100 °С і готуйте при такій температурі годину. Потім підвищіть температуру до 180 °С і запікайте ще 1,5-2 год. Час від часу перевіряйте гомілку ножем на предмет готовності. Якщо м’ясо старе, збільшіть загальний час готування до 4 год.