Свиняча рулька в гірчиці

Свиняча рулька в гірчиці
Свиняча рулька в гірчиці

Запекти свинину може кожен, але зробити з неї щось шедевральне – одиниці. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати шикарну свинячу рульку в гірчиці.

  • Свиняча гомілка – 1-1,5 кг,
  • гірчиця – 400 г,
  • сіль,
  • перець,
  • розмарин,
  • майоран,
  • кмин,
  • мускатний горіх,
  • коріандр,
  • перець чилі,
  • часник.

Приготуйте маринад. Змішайте гірчицю зі спеціями й травами. Наріжте очищені зубки часнику середніми шматочками. Невеликі часточки можна залишити цілими.

Зробіть на рульці надрізи й нашпигуйте часником. Далі обробіть гомілку маринадом і покладіть у рукав для запікання. Поставте свинину в холод на добу. Чим довше, тим м’якше буде мясо.

Зав’яжіть рукав із промаринованою рулькою й помістіть на деко. Розігрійте духовку до 100 °С і готуйте при такій температурі годину. Потім підвищіть температуру до 180 °С і запікайте ще 1,5-2 год. Час від часу перевіряйте гомілку ножем на предмет готовності. Якщо м’ясо старе, збільшіть загальний час готування до 4 год.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *