Свинячі реберця по-канадськи

Свинячі реберця по-канадськи взимку замінюють на столі шашлик. Страва досить ефективна, оскільки навіть гарніру не потребує. На свято ставте її у центрі столу і чекайте реакцію гостей.

Свинячі реберця по-канадськи

Склад:

  • Свинячі ребра – 1,2 кг,
  • яблуко,
  • кетчуп – 100 г,
  • соєвий соус – 3-4 ст. л.,
  • часниковий порошок – 0,5 ч. л.,
  • паприка – 0,5 ч. л.,
  • чорний перець мелений – 0,5 ч. л.,
  • кориця – 0,5 ч. л.,
  • цукор – 2 ст. л.,
  • лимон – 0,5 шт.

Приготування

Для початку приготуйте соус. Змішайте 100 г яблучного пюре з кетчупом, соєвим соусом і цукром. Влийте сік половини лимона. До цієї суміші додайте всі зазначені в інгредієнтах сухі спеції. Розмішайте.

Свинячі ребра розділіть на кісточки. У глибокій ємності залийте їх соусом. Перемішайте. Залиште маринуватися мінімум на 0,5 год.

Потім разом із маринадом перемістіть ребра на деко і щільно закрийте фольгою. Готуйте ребра в розігрітій до 220 °С духовці 50 хв.

Далі фольгу зніміть. Якщо у вас вийшло дуже багато рідини, частину її приберіть. Ребра полийте соусом і знову відправте в духовку ще на 0,5 год.

При цьому кожних хвилин 10 поливайте реберця соусом. За цей час вони повинні мати карамельний колір.

 «УЮТ» №44-29.10.2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *