Свинячі реберця у медово-гірчичному соусі
Ніжне соковите м’ясо з красивою хрусткою скоринкою вразить будь-якого гурмана. При цьому готуються свинячі реберця, за цим рецептом, на подив дуже просто.

Склад:
- Ребра свинячі – 1,5 кг,
- цибулина,
- лавровий лист – 5 шт.,
- запашний перець – 1 ч. л.,
- часник – 5 зубчиків,
- мед – 2 ст. л.,
- гірчиця – 2 ст. л.,
- соєвий соус – 1 ст. л.
Приготування
Ребра обсмажити на мінімальній кількості олії з усіх боків, щоб утворилася скоринка.
Відправити ребра в каструлю з киплячою водою, додати цибулю, лаврове листя, запашний перець, посолити за смаком, зменшити вогонь і варити 1,5 год. при слабкому кипінні.
Дрібно нарізати часник, змішати із соєвим соусом, медом і гірчицею.
Розігріти духовку до 220 °C. Дістати відварені реберця, обсушити, розрізати на окремі ребра, занурити у соус, розкласти на деко поверх паперу для випічки.
Відправити у духовку на 10-12 хв. на 220 °C до утворення красивої скоринки.
«УЮТ» №2-7.01.2021