Свинячі реберця у медово-гірчичному соусі

Ніжне соковите м’ясо з красивою хрусткою скоринкою вразить будь-якого гурмана. При цьому готуються свинячі реберця, за цим рецептом, на подив дуже просто.

Свинячі реберця у медово-гірчичному соусі

Склад:

  • Ребра свинячі – 1,5 кг,
  • цибулина,
  • лавровий лист – 5 шт.,
  • запашний перець – 1 ч. л.,
  • часник – 5 зубчиків,
  • мед – 2 ст. л.,
  • гірчиця – 2 ст. л.,
  • соєвий соус – 1 ст. л.

Приготування

Ребра обсмажити на мінімальній кількості олії з усіх боків, щоб утворилася скоринка.

Відправити ребра в каструлю з киплячою водою, додати цибулю, лаврове листя, запашний перець, посолити за смаком, зменшити вогонь і варити 1,5 год. при слабкому кипінні.

Дрібно нарізати часник, змішати із соєвим соусом, медом і гірчицею.

Розігріти духовку до 220 °C. Дістати відварені реберця, обсушити, розрізати на окремі ребра, занурити у соус, розкласти на деко поверх паперу для випічки.

Відправити у духовку на 10-12 хв. на 220 °C до утворення красивої скоринки.

«УЮТ» №2-7.01.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *