Свинячий рулет із сиром та грибами

Пропоную до святкового столу запекти в духовці неймовірно смачний свинячий рулет із сиром та грибами.

Свинячий рулет із сиром та грибами

Склад:

  • 1 кг свинячої шиї або корейки,
  • 250 г грибів,
  • 100 г твердого сиру,
  • цибулина,
  • 1 зубчик часнику,
  • сіль,
  • перець,
  • олія,
  • вершкове масло.

Приготування

Зробити вздовж усього шматка м’яса глибокий надріз до половини товщини шматка. Потім зробити надрізи праворуч і ліворуч, також не розрізаючи шматок, а залишаючи стінки завтовшки 7-8 мм. Розгорнути шар м’яса, відбити і натерти сіллю, перцем і подрібненим часником.

Гриби розрізати на четвертинки і пасерувати до золотавого кольору. Цибулю дрібно нарізати й обсмажити. Перемішати з грибами, посолити і поперчити.

На шар м’яса викласти доріжкою, чергуючи, гриби і нарізаний кубиками сир. Скрутити в рулет і перев’язати його ниткою.

Обсмажити рулет з усіх боків на сильному вогні, перекласти на змащене вершковим маслом деко. Запікати 1,5 год. при температурі 180 °С. Коли рулет добре підрум’яниться, накрити його фольгою і довести до повної готовності.

«Уют» №2-12.01.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *