Свинячий рулет із сиром та грибами
Пропоную до святкового столу запекти в духовці неймовірно смачний свинячий рулет із сиром та грибами.

Склад:
- 1 кг свинячої шиї або корейки,
- 250 г грибів,
- 100 г твердого сиру,
- цибулина,
- 1 зубчик часнику,
- сіль,
- перець,
- олія,
- вершкове масло.
Приготування
Зробити вздовж усього шматка м’яса глибокий надріз до половини товщини шматка. Потім зробити надрізи праворуч і ліворуч, також не розрізаючи шматок, а залишаючи стінки завтовшки 7-8 мм. Розгорнути шар м’яса, відбити і натерти сіллю, перцем і подрібненим часником.
Гриби розрізати на четвертинки і пасерувати до золотавого кольору. Цибулю дрібно нарізати й обсмажити. Перемішати з грибами, посолити і поперчити.
На шар м’яса викласти доріжкою, чергуючи, гриби і нарізаний кубиками сир. Скрутити в рулет і перев’язати його ниткою.
Обсмажити рулет з усіх боків на сильному вогні, перекласти на змащене вершковим маслом деко. Запікати 1,5 год. при температурі 180 °С. Коли рулет добре підрум’яниться, накрити його фольгою і довести до повної готовності.
«Уют» №2-12.01.2023