Свинина з крабовими паличками

Свинина з крабовими паличками виходить дуже яскравою та смачною. Її можна робити хоч на свято, хоч щодня.

Свинина з крабовими паличками

Склад:

  • Свинина – 600 г,
  • печериці – 200 г,
  • крабові палички – 100 г,
  • цибулина, твердий сир – 70 г,
  • сметана – 40 г,
  • яйце,
  • олія – 2 ст. л.,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Печериці та цибулю наріжте дрібними кубиками. У сковороді розігрійте олію. Викладіть гриби з цибулею та обсмажте їх до випаровування рідини та легкого зарум’янювання. Посоліть.

Свинину наріжте шматочками завтовшки приблизно 2 см. Повинно вийти 5-6 стейків. Накрийте м’ясо харчовою плівкою, добре відбийте. Натріть відбивні сіллю та перцем із двох сторін.

Крабові палички наріжте тонкими кружечками. Сир натріть на великій тертці. Відокремте жовток від білка і відправте до сиру. До маси, що вийшла, додайте гриби з цибулею, сметану, щіпку перцю і сіль. Перемішайте.

Деко змастіть олією і викладіть підготовлені відбивні. На кожну викладіть по 2 ст. л. начинки. Поставте заготовки в розігріту до 200 °С духовку приблизно на 40 хв. Перед подачею посипте подрібненою зеленню.

«Уют» №12-23.03.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *