Свинина, запечена в горщику

Цей чудовий рецепт приготування свинини запеченої в горщику дуже сподобається тим, хто любить незвичайні поєднання смаків. Завдяки оригінальному приготуванню наша свинина набуває незабутній смак і аромат.
Склад:
- 1 кг свинини,
- 100 г жиру,
- 1 кг картоплі,
- 3 яйця,
- 500 мл м’ясного бульйону,
- сіль,
- перець,
- зелень
- петрушки – за смаком.
Для тіста:
- 300 г борошна,
- яйце,
- 100 мл води.
Приготування:
Свинину нарізати шматочками, відбити, посолити, поперчити й обсмажити.
Почищену картоплю натерти на тертці, додати яйця, сіль і добре перемішати. Сформувати з картоплі коржики і підсмажити їх.
Цибулю спасерувати з томатним соусом.
У горщик спочатку викласти картопляні коржики, на них – м’ясо із цибулею. Залити м’ясним бульйоном, посипати зеленню петрушки.
Горщик заліпити тістом, яке зверху змастити яйцем, і поставити в духовку.
Читайте також: Багато смачних рецептів Готуємо у горщиках.
«Погляд часу» №21-21.05.2020
Сповіщення: Свинина, запечена з яблуками | Газета "Уют"