Свинина, запечена в горщику

Свинина, запечена в горщику

Цей чудовий рецепт приготування свинини запеченої в горщику дуже сподобається тим, хто любить незвичайні поєднання смаків. Завдяки оригінальному приготуванню наша свинина набуває незабутній смак і аромат.

Склад:

  • 1 кг свинини,
  • 100 г жиру,
  • 1 кг картоплі,
  • 3 яйця,
  • 500 мл м’ясного бульйону,
  • сіль,
  • перець,
  • зелень
  • петрушки – за смаком.

Для тіста:

  • 300 г борошна,
  • яйце,
  • 100 мл води.

Приготування:

Свинину нарізати шматочками, відбити, посолити, поперчити й обсмажити.

Почищену картоплю натерти на тертці, додати яйця, сіль і добре перемішати. Сформувати з картоплі коржики і підсмажити їх.

Цибулю спасерувати з томатним соусом.

У горщик спочатку викласти картопляні коржики, на них – м’ясо із цибулею. Залити м’ясним бульйоном, посипати зеленню петрушки.

Горщик заліпити тістом, яке зверху змастити яйцем, і поставити в духовку.

Читайте також: Багато смачних рецептів Готуємо у горщиках.

«Погляд часу» №21-21.05.2020

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *