Сирна запіканка з гарбузом, яблуками, родзинками й горіхами

Сирна запіканка з гарбузом, яблуками, родзинками й горіхами

Цей смачний, легкий і швидкий десерт добре підійде людям, які стежать за своєю фігурою і знаходяться на дієті. Готується запіканка легко, так як ніяких особливих знань в кулінарії, щоб її приготувати, не потрібно, а результат – ніжна, ароматна сирна запіканка з гарбузом, яблуками, родзинками і горіхами.

Склад:

  • Гарбуз – 500 г,
  • сир – 500 г,
  • манна крупа – 4 ст. л.,
  • яблука – 2 шт.,
  • яйця – 2 шт.,
  • волоські горіхи – 100 г,
  • родзинки – 50 г,
  • вершкове масло – 30 г,
  • цукор – 3 ст. л,
  • мед – 1 ст. л.,
  • сіль.

Приготування:

Родзинки залийте водою і залиште на 20 хв. Горіхи трохи підсушіть і подрібніть. Очищені гарбуз і яблука наріжте кубиками.

Збийте міксером яйця з сіллю й цукром. Додайте манну крупу, знову збийте й залиште на 20 хв., щоб крупа набухла.

Сир протріть через сито, щоб позбутися грудочок. Додайте до яєць сир і мед і знову збийте тісто до однорідної консистенції.

Викладіть частину тіста в змащену маслом і посипану манною крупою форму для випікання. Потім покладіть шар гарбуза і яблук, посипте родзинками й горіхами. Зверху викладіть рещту тіста і поставте запікатися страву з гарбуза в розігріту до 180°С духовку на 40 хв.

«УЮТ» №43-2019

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *