Сирні рулетики з листкового тіста

Сирні рулетики дуже популярна закуска і подаються вони на стіл, як в якості відмінного додатоку до вина, так і в якості збудливої апетит закуски, перед подачею основної страви. Коли часу на приготування закуски зовсім немає – відмінно виручає вже готове листкове тісто.

Сирні рулетики з листкового тіста

Склад:

  • Листкове бездріжджове тісто – 500 г,
  • вершкове масло – 250 г,
  • сир – 500 г,
  • яйця – 4 шт.,
  • сіль – 1 ч. л.,
  • цукор – 1 ч. л.

Приготування

У мисці змішайте сир, розм’якшене масло, яйця, сіль і цукор. Збийте блендером до отримання однорідної маси.

Розморожене тісто розкатайте у пласти товщиною 2-3 мм. Розділіть його так, щоб вийшло 4 однакових листа. Змастіть один лист тіста чвертю начинки і накрийте другим. Його теж змастіть, потім скрутіть разом у рулет. Виконайте те ж з рештою двома частинами.

Загорніть обидва рулети в пергаментний папір і поставте в морозильну камеру на 1 год. Потім наріжте їх на шматочки товщиною 1,5-2 см.

Застеліть деко пергаментним папером і викладіть заготовки зрізом униз. Випікайте в розігрітій до 200 °С духовці протягом 10 хв.

Багатьом може здатися, що така кількість масла в рецепті ні до чого. Але завдяки йому рулетики з сиром навіть на наступний день залишаються м’якими і не кришаться.

 «Уют» №38-16.09.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *