Сирні трикутники
Хрумкі сирні трикутники – це пиріжки, які можна приготувати всього за півгодини, при тому, що ситою буде вся сім’я.

Готуючи ці золотисті пиріжки, ви можете використовувати не лише сирну начинку. Візьміть 150 г сулугуні та 50 г твердого сиру, натріть їх на дрібній тертці. Додайте подрібнений кріп або ж нарізану зелену цибулю. Поперчіть за смаком. Сирна начинка із зеленню готова!
Склад:
- Кефір – 300 мл,
- борошно – 360 г,
- манка – 20 г,
- яйце,
- цукор – 1 ч. л.,
- сіль – 0,5 ч. л.,
- розпушувач – 1 ч. л.,
- олія – за смаком,
- сир – 200 г.
Приготування
У глибокій ємності змішайте кефір, сіль та цукор. Убийте яйце. Ретельно перемішайте всі інгредієнти. Додайте борошно та розпушувач. Всипте манну крупу. Влийте 2 ст. л. олії. Замісіть тісто. Залишіть його під харчовою плівкою.
Приготуйте начинку. Розімніть сир виделкою. Додайте за бажанням сіль і перець або цукор. Усе перемішайте.
Розділіть тісто на 2 частини. Кожну розкатайте у коржик і поділіть на трикутники. У ці заготовки з тіста викладіть сирну начинку і сформуйте пиріжки.
Обсмажте їх на розігрітій сковороді з олією до золотистості з обох боків. Подавайте гарячими.
«УЮТ» №18-28.04.2022