Сирно-кабачковий пиріг

Сирно-кабачковий пиріг на смак виходить ніжним, смачним та дуже ситним. Приготування такого пирога просте і не забере у вас багато часу.

Сирно-кабачковий пиріг

Склад:

  • Кабачок – 400 г,
  • сир – 300 г,
  • бринза – 200 г,
  • сіль – 1 ч. л.,
  • твердий сир – 40 г,
  • яйця – 3 шт.,
  • кріп – 25 г,
  • олія – 1 ст. л.,
  • часник – 1 зубок,
  • манка – 2 ст. л.

Приготування

Кабачок натріть на великій тертці. Посоліть, перемішайте та залиште хвилин на 10.

Бринзу натріть на великій тертці. Змішайте її з сиром, яйцями, подрібненим часником і 0,5 ч. л. солі. Перець за смаком.

Відіжміть сік із кабачка, сам кабачок змішайте із сирною масою. До них додайте манку та подрібнений кріп.

Форму для запікання змастіть олією, пересипте борошном. Перекладіть тісто в неї. Присипте заготовку твердим тертим сиром.

Випікайте пиріг у розігрітій до 180 °С духовці 45 хв. Дайте йому трохи охолонути й акуратно перекладіть на плоску тарілку.

«Уют» №24-09.06.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *