Сирно-кабачковий пиріг
Сирно-кабачковий пиріг на смак виходить ніжним, смачним та дуже ситним. Приготування такого пирога просте і не забере у вас багато часу.

Склад:
- Кабачок – 400 г,
- сир – 300 г,
- бринза – 200 г,
- сіль – 1 ч. л.,
- твердий сир – 40 г,
- яйця – 3 шт.,
- кріп – 25 г,
- олія – 1 ст. л.,
- часник – 1 зубок,
- манка – 2 ст. л.
Приготування
Кабачок натріть на великій тертці. Посоліть, перемішайте та залиште хвилин на 10.
Бринзу натріть на великій тертці. Змішайте її з сиром, яйцями, подрібненим часником і 0,5 ч. л. солі. Перець за смаком.
Відіжміть сік із кабачка, сам кабачок змішайте із сирною масою. До них додайте манку та подрібнений кріп.
Форму для запікання змастіть олією, пересипте борошном. Перекладіть тісто в неї. Присипте заготовку твердим тертим сиром.
Випікайте пиріг у розігрітій до 180 °С духовці 45 хв. Дайте йому трохи охолонути й акуратно перекладіть на плоску тарілку.
«Уют» №24-09.06.2022