Пишні сирники в духовці
Зазвичай сирники обсмажують на олії на сковорідці. Але є й інший спосіб, який є більш правильним і здоровим. Сирники в духовці завжди виходять смачними, повітряними і з мінімальною участю з нашого боку, адже не потрібно стояти над сковорідкою і їх смажити.
Склад:
- сир – 350 г,
- курячі яйця – 2 шт.,
- цукор – 3 ст. л.,
- борошно – 3 ст. л.,
- розпушувач для тіста – 1 ч. л.,
- ванілін – за смаком.
Приготування
Перекласти сир у миску. Розім’яти його виделкою.
У чашу блендера насипати цукор. Сюди ж розбити два яйця. Збити.
Додати борошно і розпушувач для тіста. І збити до однорідної консистенції.
У сир влити отриману масу. Додати ванілін, перемішати до однорідної консистенції.
Викласти сирне тісто у формочки, розрівняти. Поставити на 40 хв. у духовку, розігріту до 180-190 °С.
Наші сирники готові. М’які, повітряні, пишні!
«Уют» №24-10.06.2021