Пишні сирники в духовці

Зазвичай сирники обсмажують на олії на сковорідці. Але є й інший спосіб, який є більш правильним і здоровим. Сирники в духовці завжди виходять смачними, повітряними і з мінімальною участю з нашого боку, адже не потрібно стояти над сковорідкою і їх смажити.

Сирники в духовці

Склад:

  • сир – 350 г,
  • курячі яйця – 2 шт.,
  • цукор – 3 ст. л.,
  • борошно – 3 ст. л.,
  • розпушувач для тіста – 1 ч. л.,
  • ванілін – за смаком.

Приготування

Перекласти сир у миску. Розім’яти його виделкою.

У чашу блендера насипати цукор. Сюди ж розбити два яйця. Збити.

Додати борошно і розпушувач для тіста. І збити до однорідної консистенції.

У сир влити отриману масу. Додати ванілін, перемішати до однорідної консистенції.

Викласти сирне тісто у формочки, розрівняти. Поставити на 40 хв. у духовку, розігріту до 180-190 °С.

Наші сирники готові. М’які, повітряні, пишні!  

«Уют» №24-10.06.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *