Сирники в духовці

Сирники в духовці

Сирники зазвичай смажать на сковороді, але сирники приготовлені в духовці більш смачні і корисні.

Рецепт сирників в духовці дещо відрізняється від класичного варіанта: борошно радимо замінити манною крупою, а також додати сметану з розпушувачем.

Результат –м’який, повітряний і корисний десерт із вершковим смаком. За бажанням додайте жменю родзинок.

Склад:

  • Сир – 200 г,
  • ванілін – 1 щіп.,
  • цукор – 3 ст. л.,
  • сметана – 5 ст. л.,
  • яйця – 2 шт.,
  • манка – 3 ст. л.,
  • вершкове масло – 2 ст. л.,
  • розпушувач для тіста – 1 ч. л.

Приготування;

Сир ретельно перетріть із цукром і ваніліном. Додайте яйця і розтоплене вершкове масло.

Манну крупу змішайте зі сметаною, додайте розпушувач і дайте постояти 10-15 хв.

Змішайте обидві маси і розкладіть по формах. Випікайте протягом 20-25 хв. при температурі 200 ºС.

За бажанням посипте сирники цукровою пудрою і подавайте, поливши сметаною чи полуничним варенням.

 «УЮТ» №17-23.04.2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *