Сирний пиріг із червоною смородиною

Солодка сирна начинка відмінно поєднується з ягідною кислинкою – і дарує неймовірні відчуття. Чим більше ягід ви покладете в пиріг, тим соковитіше і смачніше він буде.

Сирний пиріг із червоною смородиною

Для тіста:

  • 100 г сиру,
  • 100 г вершкового масла,
  • 200 г борошна,
  • яйце,
  • 2-3 ст. л. молока.

Для начинки:

  • 1,5 скл. смородини,
  • 200 г сиру,
  • 250 г сметани,
  • 1 яйце,
  • 4 ст. л. цукру,
  • 1 пакетик ванільного цукру,
  • 1 ст. л. борошна.

Приготування

Виделкою розім’яти сир і вершкове масло, потім додати борошно і розминати до одержання дрібних грудочок. І наприкінці додати яйце й молоко та замісити до такого стану, щоб вийшла одна велика грудка тіста.

Цю грудку покласти у середину форми, пальчиками розподілити рівномірно по всій формі і поставити в холодильник мінімум на півгодини.

Змішати всі інгредієнти для начинки, крім смородини.

Смородину промити, дати стекти воді.

Витягти тісто з холодильника, наколоти виделкою. Вилити на тісто сирну начинку. Зверху рівномірно розсипати ягоди.

Випікати при 180 °С близько 30 хв.

  «Погляд часу»  №32-5.08.2021 

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *