Сирний суп із куркою

Готуємо сирний суп із куркою – простий, смачний і апетитний. Такий суп сподобається всім членам сім’ї, як діткам, так і дорослим.

Сирний суп із куркою

Склад:

  • Куряче філе – 500 г,
  • плавлений сир – 200 г,
  • картопля – 400 г,
  • цибуля – 150 г,
  • морква – 180 г,
  • вершкове масло,
  • сіль,
  • мелений чорний перець,
  • зелень – за смаком,
  • лавровий лист – 3 шт.,
  • грінки – за смаком,
  • чорний перець горошком – 2 шт,
  • запашний перець горошком – 2 шт.

Приготування

У трилітрову каструлю покласти м’ясо і налити води. Щойно бульйон почне кипіти, додати 1 ч. л. солі, пару горошків запашного і чорного перцю, лавровий лист. Варити від моменту закипання 20 хв.

Потім м’ясо вийняти з каструлі і порізати невеликими шматочками.

Картоплю нарізати кубиками. Цибулю теж нарізати кубиками. Моркву натерти на тертці. Плавлений сир натерти на тертці чи порізати кубиками.

У кипучий бульйон додати картоплю. З моменту закипання проварити 5-7 хв.

Тим часом зробити слабку засмажку на вершковому маслі. Спочатку покласти цибулю, потім моркву. Злегка посолити і поперчити.

Готову засмажку і нарізане м’ясо додати у суп і варити ще 10 хв.

Потім додати плавлений сир, помішати і вимкнути вогонь.

Подавати із зеленню і грінками.

 «Погляд часу» №49-03.12.2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *