Сирний суп із пельменями

Сирний суп із пельменями рекомендують подавати з нежирною сметаною та часником. Свіжу зелень можна не додавати відразу в каструлю, а покласти кожному у тарілку.

Сирний суп із пельменями

Склад:

  • Вода – 2,5 л,
  • пельмені – 200 г,
  • картопля – 3 шт.,
  • печериці – 5 шт.,
  • цибулина,
  • плавлений сир – 1 шт.,
  • сіль,
  • перець,
  • зелень.

Приготування

У каструлю налийте воду, посоліть і доведіть до кипіння.

Тим часом поріжте картоплю середніми шматочками і висипте її в киплячу воду. Варіть до напівготовності.

Подрібніть цибулю з грибами. Натріть на тертці моркву. Смажте все до м’якості.

Потім зваріть пельмені в окремому сотейнику.

Коли картопля буде практично готова, додайте до неї засмажку, нарізані плавлені сирки та готові пельмені. Посоліть, поперчіть до смаку. Варіть суп ще близько 3 хв. Наприкінці прикрасьте страву подрібненою зеленню.

Можна варити пельмені безпосередньо в супі чи окремо. Тоді розрахуйте точний час приготування, щоб не переварити напівфабрикати. В іншому випадку у вас вийде не суп, а каша з тіста та м’яса.

«Уют» №11-16.03.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *