Тамагоякі

Тамагоякі

Тамагоякі – японський омлет. Класичний рецепт, який ми вирішили вам запропонувати, дуже простий. Але ви можете додати улюблену начинку, щоб зробити його ще кращим, ще смачнішим. Як варіант, підійдуть і зелень, і м’ясо, і морепродукти, й овочі.

ІНГРИДІЄНТИ:

  • Яйця – 3 шт.,
  • соєвий соус – 1 ст. л.,
  • оцет – 1 ст. л.,
  • цукор – 2 ч. л.,
  • олія – 1 ст. л.,
  • сіль.

Збийте яйця з сіллю і цукром. Додайте соєвий соус і оцет. Процідіть його. На сковороді приготуйте на олії млинець із частини яєчної суміші, підсмажений з одного боку. Потім згорніть його в рулет за допомогою лопатки і залиште на краю сковороди.

Змастіть сковороду ще раз олією. Улийте трохи яєчної маси. Коли вона схопиться, загорніть у щойно приготований млинець готовий рулет, що знаходився на сковороді. Продовжуйте так до тих пір, поки не використаєте всю яєчну масу. Наріжте готовий рулет на шматочки і подавайте з соусом.

Тамагоякі

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber