Тамагоякі
Тамагоякі – японський омлет. Класичний рецепт, який ми вирішили вам запропонувати, дуже простий. Але ви можете додати улюблену начинку, щоб зробити його ще кращим, ще смачнішим. Як варіант, підійдуть і зелень, і м’ясо, і морепродукти, й овочі.
ІНГРИДІЄНТИ:
- Яйця – 3 шт.,
- соєвий соус – 1 ст. л.,
- оцет – 1 ст. л.,
- цукор – 2 ч. л.,
- олія – 1 ст. л.,
- сіль.
Збийте яйця з сіллю і цукром. Додайте соєвий соус і оцет. Процідіть його. На сковороді приготуйте на олії млинець із частини яєчної суміші, підсмажений з одного боку. Потім згорніть його в рулет за допомогою лопатки і залиште на краю сковороди.
Змастіть сковороду ще раз олією. Улийте трохи яєчної маси. Коли вона схопиться, загорніть у щойно приготований млинець готовий рулет, що знаходився на сковороді. Продовжуйте так до тих пір, поки не використаєте всю яєчну масу. Наріжте готовий рулет на шматочки і подавайте з соусом.