Тістечка «Їжачки»

Тістечка «Їжачки»

Одним з легких і швидких в приготуванні є тістечка «Їжачки». До їх приготування ви можете залучити своїх дітей, час буде проведено з користю і інтересом.

Склад:

  • 150 г вершкового масла,
  • 2 яйця,
  • 2,5 ст. л. цукрової пудри,
  • 12 ст. л. борошна,
  • волоські горіхи,
  • цукрова пудра для посипання.

Приготування:

Жовтки відділити від білків. М’яке масло, жовтки і цукрову пудру збити на пухку масу. Додати борошно, перемішати і сформувати кульки завбільшки з волоський горіх.

Збити білки і подрібнити горіхи. Кожну кульку занурити у збиті білки, обкачати у горіхах і викласти на деко, застелене папером для випічки. На середньому вогні тістечка випікати 20-25 хв.

Коли охолонуть – посипати цукровою пудрою.

«Погляд часу» №51-2019

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

1 коментар до “Тістечка «Їжачки»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *