Тістечка «Їжачки»
Одним з легких і швидких в приготуванні є тістечка «Їжачки». До їх приготування ви можете залучити своїх дітей, час буде проведено з користю і інтересом.
Склад:
- 150 г вершкового масла,
- 2 яйця,
- 2,5 ст. л. цукрової пудри,
- 12 ст. л. борошна,
- волоські горіхи,
- цукрова пудра для посипання.
Приготування:
Жовтки відділити від білків. М’яке масло, жовтки і цукрову пудру збити на пухку масу. Додати борошно, перемішати і сформувати кульки завбільшки з волоський горіх.
Збити білки і подрібнити горіхи. Кожну кульку занурити у збиті білки, обкачати у горіхах і викласти на деко, застелене папером для випічки. На середньому вогні тістечка випікати 20-25 хв.
Коли охолонуть – посипати цукровою пудрою.
«Погляд часу» №51-2019
Сповіщення: Різнобарвні тістечка «Макарон» | Газета "Уют"