Тістечко «Картопля»

Тістечко «Картопля»

Готують його за різними рецептами, але ми познайомимо вас із класичним.

Печиво – 0,3 кг,
згущене молоко – 150 г,
вершкове масло – 100 г,
какао – 3 ст. л.,
коньяк (за бажанням) – 1 ч. л.

Розімніть печиво до дрібної крихти.

Окремо змішайте згущене молоко, масло і 1,5 ст. л. какао. Ретельно перемішайте і додайте коньяк. Знову перемішайте. Важливо! Спочатку перемішуйте ложкою, але до готовності вимішуйте руками.

Поділіть тісто на 10 частин і формуйте картоплю.

Поставте заготовки тістечок у морозильну камеру на 10 хв. Потім дістаньте і обваляйте в решті какао.

Прикрасьте готовий виріб на свій смак (горіхами, фруктами, кремом).

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber