Тістечко «Картопля»
Готують його за різними рецептами, але ми познайомимо вас із класичним.
Печиво – 0,3 кг,
згущене молоко – 150 г,
вершкове масло – 100 г,
какао – 3 ст. л.,
коньяк (за бажанням) – 1 ч. л.
Розімніть печиво до дрібної крихти.
Окремо змішайте згущене молоко, масло і 1,5 ст. л. какао. Ретельно перемішайте і додайте коньяк. Знову перемішайте. Важливо! Спочатку перемішуйте ложкою, але до готовності вимішуйте руками.
Поділіть тісто на 10 частин і формуйте картоплю.
Поставте заготовки тістечок у морозильну камеру на 10 хв. Потім дістаньте і обваляйте в решті какао.
Прикрасьте готовий виріб на свій смак (горіхами, фруктами, кремом).