Томатний суп із квасолею

Аджика та бобові – це завжди вдала комбінація. Томатний суп із квасолею з ними вас приємно здивує!

Томатний суп із квасолею

Склад:

  • Яловичий бульйон – 4 л,
  • квасоля – 1 скл.,
  • бекон – 250 г,
  • морква – 3 шт.,
  • картопля – 2 шт.,
  • селера – 2 шт.,
  • цибулина, часник – 6 зуб.,
  • капуста – 600 г,
  • лавровий лист – 6 шт.,
  • сіль – 2 ч. л.,
  • перець духмяний – 6 шт.,
  • аджика – 100 мл,
  • сода – 1 ч. л.

Приготування

Квасолю з содою та 1 ч. л. солі залийте водою та доведіть до кипіння. Залишіть у холодильнику на ніч або хоча б на кілька годин. Далі промийте квасолю і додайте в бульйон. Варіть бульйон з яловичої кістки не менше двох годин.

Обсмажте на сковороді бекон і викладіть шумівкою його в тарілку. Наріжте картоплю маленькими кубиками.

На жирі від бекону просмажте подрібнену цибулю, моркву, селеру та картоплю. Смажте овочі на середньому вогні близько 10 хв. Додайте подрібнений часник. Влийте три черпака бульйону і дайте всьому протушкуватися 5 хв. Перекладіть у каструлю.

Наріжте дрібно капусту. Якщо квасоля вже м’яка, то відправте її в каструлю. Киньте горошки перцю та лаврові листи. Поперчіть, посоліть. Потім додайте бекон та аджику. Проваріть усе ще 20 хв.

Перед подачею прикрасьте суп зеленню.

«Уют» №45-04.11.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *