Торт із полуницею
Із появою свіжих ягід на ринку хочеться швидше приготувати смачний десерт. Потрібно всього лише напекти млинців, збити інгредієнти на крем і загорнути все рулетом, використовуючи полуницю в якості начинки. Зовнішній вигляд простого десерту заворожує, не кажучи вже про незрівнянний смак.
ІНГРИДІЄНТИ:
- Борошно – 250 г,
- вершкове масло – 60 г,
- цукор – 6 ст. л.,
- яйця – 3 шт.,
- молоко – 3 скл.,
- вершковий сир – 250 г,
- вершки – 80 мл,
- полуниця – 150 г.
З’єднайте борошно, половину цукру, яйця і розтоплене вершкове масло в одній ємності. Улийте в тісто молоко. Розмішуйте, поки не зникнуть усі грудочки. Процідіть тісто через сито. Поставте в холодильник на 30 хв. Окремо змішайте решту цукру з вершковим сиром. Додайте в отриману масу вершки жирністю 15 %.
Приготуйте млинці з охолодженого тіста. Розріжте кожен млинець на 4 смужки, а полуницю – навпіл. Змастіть смужки кремом, викладіть їх у ряд. Зверху викладіть шматочки полуниці. Загорніть усе одним великим рулетом. Залиште в холодильнику охолоджуватися.
Крему можна приготувати побільше, щоб потім ще й залити торт молочною масою. Після застигання просто наріжте млинцевий торт на шматочки і подавайте до чаю. Від такого десерту відмовитися неможливо!