Торт-морозиво в домашніх умовах

Поєднання пломбіру, вафельних коржів, шоколадної глазурі, горіхів і шматочків полуниці нікого не залишить байдужим.

Торт-морозиво

Склад:

  • Вершки – 500 мл,
  • згущене молоко – 200 г,
  • вафельні коржі – 2 шт.,
  • цукрова пудра – 2 ст. л.,
  • какао-порошок – 1 ст. л.,
  • молоко – 1,5 ст. л.,
  • грецькі горіхи, ванільний цукор.

Приготування

Збийте холодні жирні вершки до консистенції пружної піни. Додайте згущене молоко і перемішайте міксером протягом 1 хв.

Вкладіть пергамент усередину роз’ємної форми, гарненько притискаючи його до стінок. На дно викладіть один вафельний корж. Зверху викладіть рівномірним шаром масу, потім накрийте другим вафельним коржем.

Перемістіть ємність у морозильну камеру на п’ять годин.

Приготуйте шоколадну глазур

Для цього змішайте цукрову пудру і какао-порошок. Додайте кипляче молоко і ретельно перемішайте. Готовий торт-морозиво покрийте шоколадною глазур’ю, прикрасьте волоськими горіхами і свіжими ягодами полуниці.  

«Уют» №27-1.07.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *