Торт-морозиво в домашніх умовах
Поєднання пломбіру, вафельних коржів, шоколадної глазурі, горіхів і шматочків полуниці нікого не залишить байдужим.

Склад:
- Вершки – 500 мл,
- згущене молоко – 200 г,
- вафельні коржі – 2 шт.,
- цукрова пудра – 2 ст. л.,
- какао-порошок – 1 ст. л.,
- молоко – 1,5 ст. л.,
- грецькі горіхи, ванільний цукор.
Приготування
Збийте холодні жирні вершки до консистенції пружної піни. Додайте згущене молоко і перемішайте міксером протягом 1 хв.
Вкладіть пергамент усередину роз’ємної форми, гарненько притискаючи його до стінок. На дно викладіть один вафельний корж. Зверху викладіть рівномірним шаром масу, потім накрийте другим вафельним коржем.
Перемістіть ємність у морозильну камеру на п’ять годин.
Приготуйте шоколадну глазур
Для цього змішайте цукрову пудру і какао-порошок. Додайте кипляче молоко і ретельно перемішайте. Готовий торт-морозиво покрийте шоколадною глазур’ю, прикрасьте волоськими горіхами і свіжими ягодами полуниці.
«Уют» №27-1.07.2021