Торт «Насолода»
Цей красень із незрівнянним освіжаючим смаком увінчає ваш святковий стіл. Простота приготування – додатковий плюс до численних переваг цього десерту.
У рецепті торта використовуються вже готові коржі. Ви можете самі спекти бісквіт і розрізати його на 3 частини.
Для приготування крему використовуйте жирну сметану. А щоб торт виглядав ще ефектніше, пропонуємо купити виноград різних кольорів.
Коржі бісквіта – 3 шт.,
сметана – 500 г,
виноградний сік – 100 мл,
желатин – 15 г,
цукор – 1 скл.,
виноград білий – 200 г,
виноград темний – 200 г.
Желатин залийте виноградним соком, перемішайте й залиште до набрякання, потім поставте на водяну баню і розпустіть.
Підсипаючи порціями цукор, збийте міксером сметану в пишну піну. Потім додайте желатин і збийте ще раз.
На дно рознімної форми викладіть перший бісквітний корж, змастіть його сметанним кремом. По всій площі коржа викладіть ягоди винограду. Повторіть ту ж черговість із двома іншими коржами. Не забудьте залишити частину крему для змащування верхнього коржа.
Поверхню торта прикрасьте ягодами винограду. Поставте виріб для просочення в холодильник на кілька годин, краще на ніч. Перед подачею вийміть із форми, наріжте.