Торт «Поль Робсон»

Торт Поль Робсон
Торт «Поль Робсон»
  • Борошно – 300 г,
  • кефір – 250 мл,
  • цукор – 200 г,
  • вершкове масло – 80 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • какао-порошок – 2 ст. л.,
  • сода – 1 ч. л.,
  • ванільний цукор – 10 г,
  • сметана – 600 г,
  • цукрова пудра – 80 г,
  • волоські горіхи – 100 г.

У глибокій мисці змішайте какао-порошок, просіяне борошно й соду. Окремо збийте яйця зі звичайним і ванільним цукром. Додайте розтоплене масло, збийте. Улийте кефір і знову збийте. Улийте рідку суміш до сухої і перемішайте до однорідності. Грудочки ліквідуйте.

Роз’ємну форму діаметром 23-25 см вистеліть пергаментом, злегка змастіть папір маслом. Викладіть у форму тісто. Випікайте бісквіт при 180 °С 45-50 хв.

Вийміть із духовки, остудіть. Гострим ножем зріжте верхівку, основну частину розріжте на 3 коржі.

Сметану збийте з цукровою пудрою. Додайте подрібнені в блендері горіхи і знову збийте. Зберіть торт, змащуючи кожен корж кремом, також боки і верх виробу. Посипте торт бісквітною крихтою, отриманою зі зрізаної верхівки бісквіта. За бажанням прикрасьте консервованими вишнями, чорносливом чи горіхами.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *