Торт «Сніговий пух»

Торт «Сніговий пух»

Торт «Сніговий пух» виглядає дуже ефектно: незрівнянне лимонне желе під «ковдрою» з карамелізованою кокосовою стружкою. Його ніжний смак і невагома текстура сподобається всім, хто любить легкі десерти.

Склад:

  • Печиво – 100 г,
  • лимонне желе – 2 шт.,
  • сир – 500 г,
  • цукрова пудра – 3 ст. л.,
  • ванільний цукор – 10 г,
  • сметана – 250 г,
  • вершкове масло – 35 г,
  • цукор – 35 г,
  • кокосова стружка – 70 г.

Приготування:

Розчинити лимонне желе у гарячій воді і дати охолонути до кімнатної температури.

Сир збити до стану крему, а сметану збити блендером із цукровою пудрою і ванільним цукром. Потім по ложці додати у сметану сир і збити все разом до однорідної пишної маси.

Холодне рідке желе ввести цівкою у сирно-сметанну масу, збиваючи на низькій швидкості.

Застелити форму для випічки харчовою плівкою, викласти печиво в один шар, а зверху – сирну масу.

Розігріти на сковороді вершкове масло, додати цукор і кокосову стружку. Обсмажити, помішуючи, до золотистого кольору і дати охолонути.

Посипати сирний шар підсмаженою кокосовою стружкою і поставити желейний торт у холодильник на ніч.

«УЮТ» №2-2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *