Трубочки з лавашу

Трубочки з лавашу

Хрусткі трубочки з начинкою, які тануть у роті – цей легкий сніданок і така ж смачна вечеря повинні бути в арсеналі будь-якої господині. Соковита і хрустка закуска смачна з овочами, рибою, м’ясом, сирами і навіть із фруктами.

Щоб трубочки виглядали ще апетитнішими, змастіть їх яйцем перед запіканням і посипте кунжутом.

Лаваш – 3 шт.,
адигейський сир – 60 г,
шпроти – 10 шт.,
сир – 150 г,
вершкове масло – 10 г,
сир – 150 г, яйце,
сметана – 1 ст. л.,
прованські трави – 0,5 ч. л.,
цибулина,
петрушка,
сіль,
чорний мелений перець.

Цибулину наріжте півкільцями і обсмажте на сковороді з прованськими травами. Посоліть. Петрушку дрібно наріжте і змішайте з цибулею. Перша начинка готова.

Разітріть сир зі сметаною і яйцем. Посоліть і поперчіть. Це друга начинка.

Наріжте кріп. Адигейський сир розімніть із маслом і змішайте із зеленню (можна не солити і не перчити). Третя начинка.

Тепер наріжте лаваш поперек смугами по 10 см в ширину (можна трохи більше). Потім розріжте кожну навпіл. У ці прямокутники акуратно викладіть начинки по діагоналі, укладаючи краями вниз, щоб не разгорнулися. Поверх начинки з адигейським сиром викладіть по одній шпротині й загорніть усе разом. Викладіть трубочки на деко і запікайте 15 хв. при 180 °C.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber