Трубочки з печінки

Хочу поділитися рецептом смачних трубочок. Трубочки з печінки підійдуть до будь-якого столу – такі яскраві й апетитні. А ще їх виходить дуже багато. І начинка для них може бути найрізноманітніша.

Трубочки з печінки

Для тіста:

  • по 0,5 кг курячої та свинячої печінки (можна брати один вид),
  • 4 яйця,
  • 0,5 л молока,
  • 6-7 ст. л.
  • борошна,
  • сіль,
  • перець.

Усі продукти з’єднуємо в блендері, перемелюємо, додаючи молоко та борошно поступово – вийде тісто, як на млинці.

Розігріваємо сковороду, наливаємо трохи олії і смажимо як звичайні млинці – має вийти близько 30 шт.

Начинка:

Кілька цибулин і 5-6 морквин дрібно порізати і добре спасерувати на олії. Зварені яйця – 8 шт. – натерти на дрібній терці, можна додати трішки часнику і перемішати, з’єднавши з цибулею і морквою і додавши по 2-3 ст. л. майонезу та сметани (щоб начинка не вийшла занадто рідкою), посолити, поперчити.

Приготування

А тепер намащуємо на млинець яєчно-овочеву масу не товстим шаром і скручуємо трубочкою, яку можна вже потім розрізати на дві-три частини. Але якщо ви готуватимете заздалегідь, то відразу розрізати не потрібно. Зручно укласти цілі «ковбаски» в контейнер і поставити в холодильник, а різати безпосередньо перед подачею на стіл.

Поліна Мороз, м. Дніпро

«Погляд часу» № 6-03.02.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *