Трубочки з печінки
Хочу поділитися рецептом смачних трубочок. Трубочки з печінки підійдуть до будь-якого столу – такі яскраві й апетитні. А ще їх виходить дуже багато. І начинка для них може бути найрізноманітніша.

Для тіста:
- по 0,5 кг курячої та свинячої печінки (можна брати один вид),
- 4 яйця,
- 0,5 л молока,
- 6-7 ст. л.
- борошна,
- сіль,
- перець.
Усі продукти з’єднуємо в блендері, перемелюємо, додаючи молоко та борошно поступово – вийде тісто, як на млинці.
Розігріваємо сковороду, наливаємо трохи олії і смажимо як звичайні млинці – має вийти близько 30 шт.
Начинка:
Кілька цибулин і 5-6 морквин дрібно порізати і добре спасерувати на олії. Зварені яйця – 8 шт. – натерти на дрібній терці, можна додати трішки часнику і перемішати, з’єднавши з цибулею і морквою і додавши по 2-3 ст. л. майонезу та сметани (щоб начинка не вийшла занадто рідкою), посолити, поперчити.
Приготування
А тепер намащуємо на млинець яєчно-овочеву масу не товстим шаром і скручуємо трубочкою, яку можна вже потім розрізати на дві-три частини. Але якщо ви готуватимете заздалегідь, то відразу розрізати не потрібно. Зручно укласти цілі «ковбаски» в контейнер і поставити в холодильник, а різати безпосередньо перед подачею на стіл.
Поліна Мороз, м. Дніпро
«Погляд часу» № 6-03.02.2022