Цвітна капуста у вершковому соусі

Цвітна капуста у вершковому соусі запечена в духовці у ніжному вершковому соусі з сиром. Це відмінна страва на вечерю.

Цвітна капуста у вершковому соусі

Склад:

  • Цвітна капуста – 400 г,
  • твердий сир – 150 г,
  • вершки – 100 мл,
  • сіль – 1 ч. л.,
  • перець,
  • зелень – 0,25 пуч.

Приготування

Залийте цвітну капусту водою, посоліть, доведіть до кипіння і проваріть 3 хв. Відкиньте капусту на друшляк і розділіть на дрібніші частини.

У форму для випікання влийте частину вершків, викладіть половину суцвіть капусти і посипте половиною тертого сиру. Тепер викладіть капусту, що залишилася, полийте її вершками і посипте другою половиною сиру.

Поперчіть страву за смаком і відправте її випікатися при 200 °С на 20 хв.

Перед подачею прикрасьте цвітну капусту подрібненою зеленню.

«Уют» №29-14.07.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *