Цвітна капуста у вершковому соусі
Цвітна капуста у вершковому соусі запечена в духовці у ніжному вершковому соусі з сиром. Це відмінна страва на вечерю.

Склад:
- Цвітна капуста – 400 г,
- твердий сир – 150 г,
- вершки – 100 мл,
- сіль – 1 ч. л.,
- перець,
- зелень – 0,25 пуч.
Приготування
Залийте цвітну капусту водою, посоліть, доведіть до кипіння і проваріть 3 хв. Відкиньте капусту на друшляк і розділіть на дрібніші частини.
У форму для випікання влийте частину вершків, викладіть половину суцвіть капусти і посипте половиною тертого сиру. Тепер викладіть капусту, що залишилася, полийте її вершками і посипте другою половиною сиру.
Поперчіть страву за смаком і відправте її випікатися при 200 °С на 20 хв.
Перед подачею прикрасьте цвітну капусту подрібненою зеленню.
«Уют» №29-14.07.2022