Турецький суп із куркою

Цей суп зігріє в холодні дні Й порадує своїм особливим смаком.

Турецький суп із куркою

Склад:

  • Вода – 2 л,
  • куряче філе – 2 шт.,
  • вермішель тонка – 200 г,
  • цибулина, яйце, борошно – 2 ст. л.,
  • лимон – 1/2 шт.,
  • сіль,
  • чорний мелений перець,
  • червоний мелений перець,
  • сушена м’ята.

Приготування

Куряче філе відваріть зі спеціями й цибулею.

М’ясо й цибулю витягніть і дайте охолонути.

У курячий бульйон висипте вермішель і варіть до готовності.

М’ясо курки порвіть на волокна й додайте до вермішелі. Якщо суп виходить дуже густим, долийте трохи води.

Для заправки змішайте яйце й борошно, а потім видавіть лимон і перемішайте, поки не розчиняться грудочки. Улийте в суміш черпак гарячого бульйону, доведіть до однорідної маси й тонкою цівкою вилийте в суп, постійно помішуючи.

Залиште кипіти на 5-10 хв., потім посоліть, поперчіть і додайте трохи сушеної м’яти.

Готову страву перед подачею можна присипати свіжою зеленню.

 

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *