Турецький шашлик на сковороді
Втомилися чекати на відкриття сезону шашликів? Влаштуйте смачні посиденьки у квартирі! Для цього достатньо приготувати турецький шашлик на сковороді, налити трішки пінного – і гарний вечір забезпечений!

Склад:
- Курячий фарш – 1 кг,
- цибуля – 180 г,
- болгарський перець – 60 г,
- петрушка – 20 г,
- часник – 20 г,
- панірувальні сухарі – 25 г,
- паприка – 0,5 ст. л.,
- перець – 1 ч. л.,
- кмин – 1 ч. л.,
- пластівці пекучого перцю – 0,5 ч. л,
- олія,
- сіль,
Приготування
Цибулю і болгарський перець наріжте кубиками. Додайте овочі до курячого фаршу. Петрушку подрібніть. Часник подрібніть і з зеленню додайте до м’яса. Всипте панірувальні сухарі, сіль, паприку, чорний мелений перець, кмин і перець чилі. Перемішайте. Накрийте ємність із м’ясом. Поставте у холодильник на 15 хв.
Сформуйте з фаршу невеликі шашлички, використовуючи дерев’яну паличку для суші. Викладіть м’ясні заготовки на дошку. Відправте їх ще на 30 хв. у холодильник.
Розігрійте сковороду з олією. Обсмажте на ній курячі шашлички на помірному вогні до золотистості з усіх боків.
Ароматний шашлик краще подавати на тонкому лаваші.
«Уют» №8-23.02.2023