Турецький шашлик на сковороді

Втомилися чекати на відкриття сезону шашликів? Влаштуйте смачні посиденьки у квартирі! Для цього достатньо приготувати турецький шашлик на сковороді, налити трішки пінного – і гарний вечір забезпечений!

Турецький шашлик на сковороді

Склад:

  • Курячий фарш – 1 кг,
  • цибуля – 180 г,
  • болгарський перець – 60 г,
  • петрушка – 20 г,
  • часник – 20 г,
  • панірувальні сухарі – 25 г,
  • паприка – 0,5 ст. л.,
  • перець – 1 ч. л.,
  • кмин – 1 ч. л.,
  • пластівці пекучого перцю – 0,5 ч. л,
  • олія,
  • сіль,

Приготування

Цибулю і болгарський перець наріжте кубиками. Додайте овочі до курячого фаршу. Петрушку подрібніть. Часник подрібніть і з зеленню додайте до м’яса. Всипте панірувальні сухарі, сіль, паприку, чорний мелений перець, кмин і перець чилі. Перемішайте. Накрийте ємність із м’ясом. Поставте у холодильник на 15 хв.

Сформуйте з фаршу невеликі шашлички, використовуючи дерев’яну паличку для суші. Викладіть м’ясні заготовки на дошку. Відправте їх ще на 30 хв. у холодильник.

Розігрійте сковороду з олією. Обсмажте на ній курячі шашлички на помірному вогні до золотистості з усіх боків.

Ароматний шашлик краще подавати на тонкому лаваші.

«Уют» №8-23.02.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *